Az egészség záloga

Az ember néha kerülhet olyan helyzetbe, hogy bizony döntenie kell, hogy a karriert vagy a finom ízeket választja, esetleg az egészséges élet válik a jövő zálogává, és persze ilyenkor első sorban mindenki nagyon tanácstalannak és elkeseredettnek érzi magát, hiszen nekem a munkám miatt kell nagyon figyelnem a súlyomra, a férjem pedig az egészsége miatt kell hogy odafigyeljen az ételekre, ezért egymás előtt állva azon gondolkodtunk nagyon sokáig, hogy csak a csirkemell és a zöldség vajon meddig fogja kielégíteni a vágyainkat, és hát azt kell mondjam, hogy fele annyi ideig sem sikerült sajnos mint gondoltuk volna. Elég gyorsan eljutottunk oda, hogy már unjuk a zöldségeket és a csirke ízét akárhogyan készítem is el, ezért arra gondoltam, hogy kereshetnék aletrantívákat helyette, és ekkor találtam rá a rák és a kagyló lehetőségére, aztán persze már nemsokára a konyhában termett a tintahal is, amit ma már számtalan formában el tudok készíteni.

Most a legújabb kedvencünk a tonhal. Bármilyen salátával vagy akár steak formájában is imádjuk mind a ketten, és köretként ezer dolgot lehet hozzá készíteni, akár sütve, akár főzve, párolva, de még nyersen is finom hozzá minden. Persze mindennek az alapja a jó minőségű és finom alapanyag, ami nem árt a tengeri dolgok témáját nézve, ha friss is. Sokáig kellett keresgélnem, hogy találjak egy olyan helyet, ami megbízható is és egyben el is tudok jutni a bevásárláshoz, mert nincs nagyon messze, de azt mondhatom, hogy rátaláltam a tökéletes helyre.

Az oceanfood.hu oldalán ugyanis hihetetlen gyorsan és egyszerűen meg tudom rendelni ezeket a tengeri csoda készítményeket, és akár a rák, akár a kagyló, de még a tintahal is több formában és féle módon rendelhető ezen az oldalon, ráadásul hihetetlen jó áron. A tonhal steak ma már örök vendég a konyhában, de a lazac is imádott vacsoránk, így pedig egy nagyon változatos és ízekben gazdag étrendet tudunk tartani úgy, hogy az én súlyom miatt sem kell aggódni és a férjem egészségére is válik a vacsora. Imádom ezt az oldalt, hiszen nem kell kimozdulnom sem otthonról, házhoz hoznak minden rendelt terméket. Csak ajánlani tudom bárki számára.