A férjem meglepetésére

Én vagyok az a nő, aki tényleg nem ért semmilyen elektronikai dologhoz, és ehhez hozzá tartoznak az autós kiegészítők és az autós kellékek is. Nem értek ahhoz sem, hogy mihez milyen kábel kell, és én tényleg képes vagyok rossz töltőt venni a telefonomhoz, mert sajnos ennyire nem tudom megjegyezni, hogy mihez mi kell, nem beszélve a nevekről és ha valaminek a nevében szám van, akkor pedig tényleg egyenesen lehetetlen hogy az én fejemben maradjon. Talán pontosan ezért is lepte nagyon meg a férjemet az a kis meglepetés, amit nem olyan régen az asztalon hagytam neki egy kis dobozban és ami hála a jó égnek tökéletesen passzolt ahhoz, amire a kosiban szüksége van.

Iszonyatosan sokszor mondta el ugyanis, hogy szükség lenne a kocsiba egy baseus fm transmitter átalakítóra, hogy élvezni tudjuk az utakat, én pedig nem voltam rest ezt a kis kifejezést úgy a huszadik alkalom után leírni a telefonomba. Mindig elmondta ugyanis, hogy meg szeretné rendelni a baseusshop.hu oldalról, csak hát indig elfelejti sajnos, és amikor eszébe jut, akkor mindig kocsiban ül és úton van. Hát én megoldottam ezt a problémát, és megrendeltem neki, közben pedig imádkoztam, hogy csak jó legyen, mert ha rosszat rendelek, akkor nem csak hogy ki leszek nevetve általa, de az ég sem mossa le többé rólam, hogy teljesen alkalmatlan vagyok bármiféle hasonló dolog beszerzésére, még akár csak ajándékba is.

Hála a jó égnek ez a kis kütyü tökéletes lett, a férjem pedig nem csak hogy meglepődött és iszonyatosan büszke volt rám, de nagyon örült is. Talán még sosem láttam ennyire örülni egyetlen ajándékomnak sem. Azt gondolom, hogy most büszke lehetek magamra, de azért továbbra is ráhagynám, hogy rendelje és beszerezze ezeket a kis dolgokat, mert én szeretnék megállni a csúcson. Én sem várom el, hogy tündököljön a konyhában. Azt gondolom ez így rendben is van.