A főnököm legnagyobb balesete

Én személyi titkárként sokszor nem pont azokat a feladatokat látom el, vagy inkább úgy mondom tartom fontosnak, amik az irodához vagy az irodavezetéshez kapcsolódnak, hanem bizony leginkább azokat, amelyek teljesen tönkre tudják tenni a főnököm, vagyis a vezérigazgató napját, teljesítményét vagy kötelezettségeinek megoldását. Ehhez rengeteg dolog hozzá tartozik. Ha látom például hogy otthon valakinek névnapja van, mivel azokat mindig elfelejti veszek valamilyen virágot vagy egy kisebb ajándékot, és előszeretettel köszöni meg hazafelé menet, hiszen ő végképp nem gondolt rá, és kellemetlen lenne számára üres kézzel haza érkezni.

A legutóbb azonban olyan dolog történt, amire nem gondoltam volna hogy példa lenne, hiszen tudja jól, hogy fontos a telefonja és fontos az azon tárol állomány is, hiszen ha rossz kezekbe kerülnének ezek az adatok a cég teljesen összeomlana, ha viszont elvesznének sem lenne sokkal másabb a szituáció. Éppen ezért a főnököm mindig iszonyatosan ügyel a telefonjára. Nem használja menet közben, csak ha nyugodtan oda tud koncentrálni a készülékre és a beszélgetésre egyaránt, nem hordja a farzsebében és egyetlen egyszer se tenné ki annak a veszélynek hogy a telefon összetörjön.

Igen ám, de vannak olyan dolgok amiket az ember nem tud befolyásolni vagy irányítani. Ilyen például egy nagyobb baleset, amiben pont nem tud az ember figyelni arra, hogy az autós telefontartóba tett készülék merre esik vagy épp mit csinál. A jó hír az, hogy a baleset nem volt nagy, a főnököm teljesen sérülésmentesen tudott kiszállni a gépjárműből, a telefonja azonban teljesen összetört.

Éppen ezrét elkezdtünk olyan szakértő csapatot keresni, akik kezében maximális biztonságban van a készülék és az adatok nyilván, és képes és hajlandó számunkra segíteni az adatok kinyerésében, még akkor is, hogy ha a készülék teljes roncs. Azt kell mondjam, hogy megoldottuk a feladatot, hiszen az androidszerviz.hu csapatának adatmentés telefonról szolgáltatása keretében tényleg minden adatot visszakaptunk, így pedig már folytatni tudjuk a munkát Azt gondolom, hogy hatalmas szerencsénk volt, bár ez a csapat biztosan mindenre képes, hiszen láttam is, azonban félő, hogy legközelebb  nem lesz ilyen szerencsénk és a készülék nem lesz használható állapotban, így meg kell valahogyan oldanunk ezt a kérdést. Persze ehhez is kaptunk tanácsot ettől a kis csapattól. A főnököm pedig kimondhatatlanul hálás a segítségükért. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot. Biztosan elégedettek lesznek a segítségükkel.