Egy tökéletes választás

Amikor az ember nem igazán szereti hogy fényképezik, akkor bizony iszonyatosan nehéz szituációknak néz elébe, hogy ha mégis csak vállalni kell egy-egy családi fotózást, mert a család bármely tagja igényli ezt vagy szeretné minden évben képeket magáról és a gyerekekről. Az én férjem ilyen. Én viszont iszonyatosan feszült vagyok ezektől, mert tudom jól, hogy nem vagyok fotogén és kínszenvedés volt az összes családi fotózás ezidáig. Ezidáig, ugyanis azt gondolom, hogy ebben az évben rátaláltam arra az egyetlen egy emberre, aki iszonyatosan jó hangulatot tudott teremteni a fotózások alkalmával, és még én is jól éreztem magam közben. Nem mellesleg egészen jó képek lettek rólam is.

A szalaibalazs.hu oldalon találtam rá Szalai Balázs nevére és persze fotóira, amik azonnal megragadtak. Nem beállított képeket láttam, amik feszültséggel voltak tele, hanem vidám és kedves képeket, amiket én is szerettem volna a családi albumunkban látni. Persze azonnal megmutattam a férjemnek az oldalt és a portfóliót is, aki azonnal lelkes lett. Még soha sem fordult elő, hogy én fotókat vagy fotóst mutattam volna neki, és tudta jól, hogy én csak azért egyezek bele ezekbe a családi fotózásokba, mert tudom hogy ő szeretné és nagyon fontos nekem. Sosem mondanék emiatt nemet az éves programra, azonban nekem iszonyatosan nagy feszültség minden egyes alkalom.

Most már azt mondhatom, így a hátunk mögött a fotózással Szalai Balázs segítségével, hogy nem is találhattunk volna nála jobb szakembert a feladatra. Iszonyatosan kedves és nagyon jól kezeli a gyerekeket is. Tökéletes képeket csinált számunkra és azt kell mondjam nem hogy feszült nem voltam, de élveztem az egész fotózást. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy keresse fel, ha tökéletes képeket szeretne. A mi családunknak az új éves szokása lesz Balázzsal egy jó kis fotós nap eltöltése. Örülök hogy rátaláltam, végre nem kell fogcsikorgatva a fotózásra érkeznem. Hálás vagyok ezért a sorsnak.