Nehéz feladat tökéletes teljesítése

Nem olyan régen olyan vállalásba fogtam bele, amilyenbe igazság szerint sosem gondoltam volna hogy részem lesz. Én azok közé az egyéni vállalkozók közé tartozom, akik nem fiatalon döntöttek úgy, hogy megvalósítják életük nagy álmát és saját vállalkozásba kezdenek, hanem már idősebb korban. Persze nem panaszkodom, mert eddig sem voltak rossz munkahelyim, de azért idősebb korosztályba valóként egy modern világban kihívás egyéni vállalkozást indítani, főleg úgy, hogy a kovid sajnos eléggé leszűkítette azokat a lehetőségeket, ahol az egyedi süteményeimet árulni tudom, ugyanis leginkább a rendezvények voltak azok, ahová szerettem járni és ahol a legtöbb termékem szinte pillanatok alatt elkelt, hiszen nem tudtam annyi sütivel érkezni, hogy még este, egy-egy rendezvény zárásánál is legyen mivel kínálni a vendégeket.

Ezek a rendezvények azonban egy időre teljesen eltűntek, és bizony nekem is el kellett gondolkodnom azon, hogy mitévő legyek, hogyan éljem túl azt a nem is kicsire nyúló időszakot amikor nem lehetett sehová menni, sőt még a kicsi cukrászdám se nyithattam ki, így nem csak a rendezvények maradtak ki a körforgásból, hanem szinte teljesen megszűnt a bevételre a lehetőségem. Ekkor gondoltam én is egy nagyot, és még rögtön a válság elején úgy döntöttem, hogy szükségem van egy weboldalra és persze egy olyan termékpalettára, amit lehet rendelni és egy kiszállítási lehetőséggel és elvitelre azért meg tudom oldani a forgalmat, mert különben teljesen bevétel nélkül maradtam volna.

Hála a jó égnek egy nagyon gyorsan és iszonyat profin dolgozó webes csapattal találtam szembe magam, akik azt ajánlották, hogy már a kezdetek kezdetén gyorsan döntsem el, hogy milyen képeket akarok majd feltenni a sütikről a felületre, és azonnal rádöbbentem, hogy bizony nekem semmilyen képeim nincsenek, így szükségem volt gyorsan egy olyan csapatra, akik az ételfotózás budapest területén történő megoldásában segíteni tudtak. Hála a jó égnek tökéletes ajánlást kaptam, és a Fotoda csapata iszonyatosan gyönyörű képeket készített minden termékemről, így nem is volt gond a forgalommal, sőt, amikor elindultak a magánszemélyek kirándulni egyre több betérő vendégem volt, akik a neten találtak rám, és elvitelre kértek terméket. Egyszóval az én életemet megoldotta a weboldal és a fotoda tökéletes segítsége. Nehéz feladat volt, de jelesre vizsgázott minden kiválasztott szolgáltató, és bizony fennmaradt az én szeretett kis cukrászdám.