Egy csapat, tökéletes eredményekkel

Nem olyan régen rádöbbentem arra, hogy bajban van a cégem. Közel öt éve alapítottam a saját vállalkozásomat, hiszen már annyira nem voltam megelégedve azzal a minőséggel, amit az ügyfelek számára nyújtottunk, hogy nem igazán bírtam tovább a cégnél, felmondtam, és mivel nagyon szerettem azt amit csináltam, alapítottam egy saját céget. Nem könnyű vállalkozónak lenni. Azt kell mondjam, hogy szinte sosem volt könnyű, csupán minden egyes kornak vagy korszaknak megvoltak a sajátos veszélyes tényezői, amelyek a szakadék szélére tudták sodorni a céget, és persze nagymértékben csökkentették annak a lehetőségét, hogy a tervekben kitűzött célokat a vállalkozás teljesíteni tudja.

Én már jó pár hónapja éreztem, hogy nem igazán jó irányba hajt a cég. Azt gondoltam, hogy csak egy időszakos hullámban van a cég, és egy pár hónap elteltével újra a régi lesz a munka, a munkatársak, a hangulat és a teljesítmény is, ez azonban folyamatosan elmaradt. Végső elkeseredésemben keresgélni kezdtem, hátha valamelyik vállalati tanácsadó segítséget tud adni abban mitévő legyek. Nem kellett csalódnom, mert találtam egyet, aki hihetetlen jól leelemezte a vállalkozásomat, és ráadásul egy tökéletes megoldást is adott a kezembe a kogwheel csapatának személyében.

Iszonyatosan szeretem ezzel a csapattal a közös munkát. Nagyon tapasztaltak, rugalmasok, hihetetlen eredményeket érnek el a vállalkozáson belül, nem csak szervezeti szinten, hanem egyéni tekintetben egyaránt. Egyre kevesebbszer fordul elő, hogy egy munkavállaló más céghez menne és minket itthagyna, ami külön öröm, és persze a vállalati hangulat is egyre jobb. Lassacskán el fogja érni a kezdeti szintet. Azt gondolom, hogy bárki aki a Kogwheel csapatához fordul csak nyerni fog a kapcsolat által. Nem fogja megbánni!