Sokkal eredményesebb és gyorsabb, mint a magánhirdetés!

Én számtalan esetben volt már arra példa, hogy szükségem lett volna egy olyan csapatra, aki segít a régebbi telefonomnak vagy épp a mac gépemnek gazdát találni. Tudom jól, hogy az ember, ha megcsinál egy szuper hirdetést, akkor igazság szerint önmagának is teljesen tökéletes módon tud keresgélni az érdeklődők között, azonban pont erre nincs sosem az a napi egy van két plusz óra felesleg az életünkben, hogy pontosan és tökéletesen meg tudjuk oldani. A feladatot szívesen átadjuk egy szakmailag is hozzáértő csapatnak, azonban azt kell látni, hogy piacon ezek a szakemberek ma már sokszor horror áron dolgoznak. Sokszor olyan árakat kap az ember, hogy inkább beteszi a régi készüléket a fiókba, és azt mondja, hogy majd ha egyszer szükség lenne rá, lesz egy csere készülék és nem kell tartania attól, hogy telefon vagy laptop nélkül marad. Mondjuk laptop esetében nyilván sokkal nagyobb értékekről beszélünk, ezért sokszor még a kevesebb is sokat jelent, így  erőteljes kompromisszumot köt az ember.

Én is tettem már így, hiszen egy új max sokba kerül, és tényleg nincs időm bogarászni nekem sem a sok érdeklődő között, főleg úgy, hogy számtalanszor jártam már úgy sajnos, hogy a megbeszélt találkozóra el sem jöttek, vagy ha el is jöttek, csak érdeklődtek, és eszük ágában nem volt valójában annyi pénzt kiadni a kezükből, mint amennyibe a gép került volna. Ezek után az ember már inkább beadja egy kereskedőhöz a gépet, hiszen akkor biztos a dolog, kap érte egy meghatározott összeget, és még ha kevés is, legalább a kezében van és biztos.

Most már azonban soha többé nem kell ekkora kompromisszumot kötnöm. Azt gondoltam én is, hogy nem igazán létezik olyan csapat, aki korrekt áron, korrekt tájékoztatással képes a használt iphone felvásárlás piacán tevékenykedni, de aztán rátaláltam az almabazar csapatára. Eredményesség, tökéletes árak és gyors segítség! Mindent el is mondtam róluk.